om du inte kan skilja shichimi från ponzu så står vi gärna till tjänst! lär dig vårt språk och tala wagamama som ett proffs
edamame
ångade gröna sojabönor. tryck ut dem från skalet direkt in i munnen
gyoza
japanska dumplings, gjorda genom att förpacka tunnvalsad deg runt kött och grönsaker. gyoza kan vara stekt eller ångad och serveras ofta med dippsås
kimchee
traditionell koreansk sidorätt med picklade grönsaker
miso
en tjock pasta som ger en djup och jordig smak till många japanska rätter. miso görs genom att jäsa sojabönor
ponzu
ponzu är en sås med citrussmak som ofta används i de japanska köket
ramen
ramen är en populär japansk nudelrätt som kombinerar vetenudlar i en kött- eller fiskbuljong. ramen är vanligtvis toppad med vårlök och andra grönsaker för fräschhet och smak
shichimi
en traditionell, japansk kryddblandning. vi skapar vår shichimi med 7 hemliga ingredienser
teriyaki
en söt, sojabaserad marinad som ger kött och fisk en rik smak och aptitretande glans
yasai
yasai är japanska för ”grönsaker”. när du ser yasai på wagamamas meny så betyder det vanligtvis att rätten är vegetarisk