tala wagamama

om du inte kan skilja shichimi från ponzu så står vi gärna till tjänst! lär dig vårt språk och tala wagamama som ett proffs

tala wagamama

om du inte kan skilja shichimi från ponzu så står vi gärna till tjänst! lär dig vårt språk och tala wagamama som ett proffs

edamame

ångade gröna sojabönor. tryck ut dem från skalet direkt in i munnen

gyoza

japanska dumplings, gjorda genom att förpacka tunnvalsad deg runt kött och grönsaker. gyoza kan vara stekt eller ångad och serveras ofta med dippsås

kimchee

traditionell koreansk sidorätt med picklade grönsaker

miso

en tjock pasta som ger en djup och jordig smak till många japanska rätter. miso görs genom att jäsa sojabönor

ponzu

ponzu är en sås med citrussmak som ofta används i de japanska köket

Ramen

ramen är en populär japansk nudelrätt som kombinerar vetenudlar i en kött- eller fiskbuljong. ramen är vanligtvis toppad med vårlök och andra grönsaker för fräschhet och smak

shichimi

en traditionell, japansk kryddblandning. vi skapar vår shichimi med 7 hemliga ingredienser

teriyaki

en söt, sojabaserad marinad som ger kött och fisk en rik smak och aptitretande glans

yasai

yasai är japanska för ”grönsaker”. när du ser yasai på wagamamas meny så betyder det vanligtvis att rätten är vegetarisk