wagamama vegan

spridning av positivitet från skål till själ har varit vårt syfte från början. vi vet att mat har kraften att lyfta vårt humör och bränna våra lustar. det sitter i centrum av livet. vi tar dina livsstilsval på allvar och strävar efter att tillgodose alla av er. så vi har introducerat en ny vegansk meny som serverar samma autentiska wagamama-upplevelse som har uppskattats de senaste 25 åren. våra vegetariska rätter kommer att lagas på beställning, med färska ingredienser. vi tycker att vår växtbaserade meny till och med kan inspirera icke veganer till menyn

wagamama vegan

spridning av positivitet från skål till själ har varit vårt syfte från början. vi vet att mat har kraften att lyfta vårt humör och bränna våra lustar. det sitter i centrum av livet. vi tar dina livsstilsval på allvar och strävar efter att tillgodose alla av er. så vi har introducerat en ny vegansk meny som serverar samma autentiska wagamama-upplevelse som har uppskattats de senaste 25 åren. våra vegetariska rätter kommer att lagas på beställning, med färska ingredienser. vi tycker att vår växtbaserade meny till och med kan inspirera icke veganer till menyn

så vad kan du förväntas?

eftersom några av våra huvudmenyer redan var veganska, så exprementerade vi vår veganska och vegetarianska horisonter + gjorde om några wagamama klassiker genom att ta bort ägg eller bytte tillnudlar. medan vi exprimiterade så blev vi inspirerade att skapa rätter med veganpaletten i åtanke

yasai yaki soba (vg)
teppanstekta risnudlar, svamp, böngroddar, paprika, lök och vårlök. garneras med friterad schalottenlök, picklad ingefära och sesamfrön

yasai samla curry(vg)
teppanstekta risnudlar, svamp, böngroddar, paprika, lök och vårlök. garneras med friterad schalottenlök, picklad ingefära och sesamfrön

yasai pad thai (vg)
teppanstekta risnudlar i amaisås, tofu, böngroddar, purjolök, ägg, salladslök, vitlök, ingefära, mynta, chili, koriander, friterad schalottenlök, jordnötter och lime

yasai chilli salad (vg)
tofu med wokad paprika, aubergine, sockerärtor, broccoli och rödlök på en bädd av gemsallad. serveras med en sweet chilisås. garneras med vårlök och cashewnötter

yasai itame (vg)
risnudlar i en het soppa med smak av kokosmjölk och citrongräs. serveras med tofu, wokade böngroddar, rödlök, vårlök, bok choi, paprika och svamp. garneras med koriander, chili och lime

vad är nytt?

i april besökte vår chef i nudel hq london, japan och korea på jakt efter nya idéer. inspirerad av några av de smaker och texturer han smakade så föddes den nya " kare burosu ramen". udon nudlar i en curried grönsaksbuljong. toppad med olika svampar och shichimibelagda tofu

kare burosu ramen (vg)
shichimitäckt silkestofu och grillad svamp på en bädd av udonnudlar i en grönsaksbuljong med curry. toppad med ärtskott, morot, chili och koriander

drickorna

vi stannar inte vid maten. vi har också gjort uppfriskande val av drycker som kompletterar de nya smakerna. vår nya växtbaserade meny har specialutvalda läskedrycker, färsk juice, te, viner och öl. vad du än önskar dig… det finns något för alla. du kan se alla drycker genom att ladda ner menyn på vår veganska menysida

vår resa

vår spännande nya vegansk meny började inte med vår kocks äventyr. utan de började i hjärtat av wagamama. hos våra lagmedlemmar. denna meny är en produkt av många stora sinnen (och munnar). den infektiösa entusiasmen hos våra veganska teammedlemmar inspirerade oss att ta detta steg. de hjälpte oss att skapa och forma menyn som du ser idag och att fortsätta hjälpa oss att få till perfekta veganska rätter

team pick

"yasai samla är min favorit- den är full av färskt grönt och tofu. jag älskar curry så det här är perfekt för mig"

team pick

"jag kommer alltid att älska yasai pad thai. den är fräsch, doftar gott och mycket fin protein. och det var min första veganska maträtt någonsin!"

#wagamamavegan

gå med och låt oss veta vad du tycker. vi villfortsätta att utveckla vår veganska meny med hjälp av din feedback. dela dina bilder med oss genom hashtag #wagamamavegan. vi har inkluderat några av våra favoritbilder redan…

@brixonfoodfiend

@gaucandrolluk

@onehungryasian

@themeadowkitchen

@vanhedde

@vikkistone